Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan is működik a WoW...

Hogyan is működik a WoW single player?

Figyelt kérdés
Nos nemrégiben kipróbáltam a World of Warcraft-ot és tetszett meg minden csak valahogy a single player módban jobban tetszene (ne kérdezzétek miért én sem tudom) és ugyebár ittvan ez a single player projekt viszont nem tudom mit hogyan kéne tegyek és máshol nemigen kaptam semmien tutorialt . Szóval ha valaki letudná irni lépésről lépésre lehetőleg mindent akkor azt nagyon megköszönném !

2015. jan. 31. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
miért akarsz egy mmorpg-vel singleplayerben játszani? xdd épp ez a lényege, hogy nem egyedül vagy.. meg egyedül nem is tudnád megcsinálni az 5 / 10 / 25 fős dungeon-öket meg raideket.
2015. febr. 8. 00:40
 2/3 anonim ***** válasza:

A WoW egy interneten játszható havidíjas többrésztvevős játék.

2004-től is ilyen volt, amikor indult.

Single player rész annyi, hogy egyedül csinálsz mindent.

A wowban az a jó, hogy nem mondja meg, mi a végigjátszás menete, hanem te szabod meg, mit és hogyan akarsz megcsinálni, és ehhez olykor más playerek együttműködésére is szükség van, ami egyébként egyedül lehetetlen lenne. (aréna, dungeonok, időutazás, BG, Raid instancék, erős NPC questek, szakmák tanulása, horgász-főzőverseny)...

2015. febr. 8. 04:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Épp ezaz hogyha valamit csinálnom kell akkor másokkal kell tennem . Engem nagyon is érdekel a történet és ezért leállok és elolvasom , ami másokkal lehetetlen . Mert nagyon sok személyt nem is érdekel a story csak végig elnyomkodnak mindent . Legalábbis a játékosok 90 százaléka (ha nem több) ezt csinálja és biztosan nem lessz akkora szerencsém hogyha elkezdek játszani akkor a maradék 10 százalék-al kerülök össze . Emellett igy net nélkül is tudok játszani ami számomra hasznos lenne . Szóval ha valaki eltodná mondani vagy legalább linket adni ahól elmondják mit is kell tenni hogy elinduljon azt igazán megköszönném ! (Megjegyzés : A single player módban nem vagy teljesen egyedűl , a játékosok hejett botok vannak amik úgy vagy hasonló képpen viselkednek és őket pl egy dungeon-ban parancsokkal irányithatod ugyhogy megoldhatóak az ilyesmi dolgok)
2015. febr. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!