Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell új modot letölteni...

Hogyan kell új modot letölteni Minecraft.hu 1.7.5 re?

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek. Nagyon aprólékosan magyarázzátok el, mert ebben nagyon nem vagyok otthon! A 8 éves kisfiamnak szeretnék letölteni. Köszönöm! Ha bvan videós segítség az lenne a legjobb

#Minecraft #modletöltés #1.7.5.
2015. jan. 31. 08:45
 1/3 adventurer111 ***** válasza:
Gondolom HU-Minecraft-ra gondo, azt sajnos nem lehet mert az már egy eleve modolt csak elrontott minecraft launcher. Ezt az MC-t kell felrakni ha modolni akar: [link] . Sajnos az 1.7.5 az egy olyan verzió amire nincsen modloader, 1.7.10 ami jó. Modloader telepítése: 1.7.10-es minecraft verziót elindít-> kilép-> innen letölti és telepíti a forge modloadert (installer ami kell) 1.7.10-re -> minecraft launcherbe bemegy->edit profile-> use versio-nál kiválasztja a forge-ost aztán elindít és kilép-> win start gomb kereső/futtatásba beírja hogy %appdata% ->entert nyom-> .Minecraft mappába bemegy és a mods mappába beledobálja az 1.7.10-re készült modokat. (ha valahol elakadt csak írjon)
2015. febr. 1. 11:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!!!! Azóta letöröltem a Hu minecraftot, és telepítettem az 1.8.2 t de oda se sikerül a mod telepítés. Hiába nyitom meg az %appdata% val a minecraft fájl mappát, nincs benne se .jar se mods almappa :( Mi lehet a baj?
2015. febr. 2. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Mods mappa csak akkor van, ha legalább egyszer elindítottad a forge-s klienst. Az is lehet, hogy ha valami más launcher-t használsz, akkor az nem a ".minecraft" mappából fut.
2015. febr. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!