Hogyan lehet megoldani, hogy gond nélkül müködjön a Dungeon Keeper 2 a Windows XP alatt?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy a Dungeon Keeper 2 minden 3-15percben lefagy és restartolnom kell a gépet vagy errort kap amitöl kilép a játékból.
Hogyan lehetne megoldani, hogy ne fagyon le?
Nagyon szeretem azt a játékot de így olyan rossz játszani, hogy mindig fel kell lennem készülnöm rá, hogy mikor fagy le vagy dob ki.
2010. febr. 8. 22:01
1/9 anonim válasza:
dosbox esetleg.
érdekes, nekem is XPm van és mindig tökéletesen futott.
2/9 A kérdező kommentje:
Windows XP Professional (hogy pontosítsak)
2010. febr. 8. 23:56
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Márcsak arra kell rájönnöm, hogyan mükdöik :S
2010. febr. 9. 00:15
4/9 A kérdező kommentje:
Olyan gondom volna, hogy megpróbáltam elindíteni DOSBox -al a DK2 -t de aztírja, hogy: This programm cannot be run DOS mode.
Z:\>mount D D:\Oldgames
Drive D is mounted as local directory D:\Oldgames\
Z:\>D:\
D:\>cd DK2
D:\DK2>DKII
This program cannot be run in DOS mode.
Megpróbáltam egy régebbi játékot is (Gex 3d) de ugyanaz :S
2010. febr. 9. 01:01
5/9 A kérdező kommentje:
2010. febr. 9. 01:02
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó, hehe. Ezt hogyan csináltad? :)
2010. febr. 10. 20:44
8/9 A kérdező kommentje:
18:53 a válaszom igen, googleba rengeteget kerestem de nem találtam semmit ami hasznos volna.
2010. febr. 10. 21:16
9/9 anonim válasza:
nekem is win XP professionalom volt és annak idején vagy 3 szor végig játszottam minden gond nélkül , nemrég megin felraktam és ugyanezek a gondjaim voltak, majd felraktam a másik gépemre (win7) és ugyanúgy pár percenként minden figyelmeztetés nélkül leállt. Előkerestem a CD-t amiről régen telepítettem és azzal még egyszer se volt gondom azóta. Lehet hogy csak az egyes letöltött verziókkal vannak gondok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!