Ismer valaki olyan EGYEDI KINÉZETŰ fájlkezelőt, ami másmilyen rendszerű, mint a TotalCmd és társai, de a Windows Intézőtől is különbözik?
Ha akarom, ráfoghatom:
De az az igazság, hogy szerintem a Norton Commander anno annyira beletrafált a tutiba a kétablakos kezelővel, hogy a klónjai (beleértve a TC-t, meg egy rakás ingyenes alternatíváját) nem véletlenül uralják a fájlkezelést. A rendkívül egyszerű használatot a sokoldalúsággal párosító felületet nemigen áldozzák fel a fejlesztők az eredetiség oltárán.
Használd a TC Ultimate verziót. Rengeteg hasznos programot tartalmaz ill. a totalcommandert is halálra variálhatod, ami a kinézetet illeti.
Megegyszerüsíti a dolgod ha eszköztár ikonokat helyezel el magadnak (pl rejtett fájlok ki-be, miniatűrök, színekkel jelölöd a fájltipusokat stb...
Beépülőket is telepíthetsz hozzá (pl naptár, megjelenítők stb)
Lényege hogy fordíts időt a beállítására és megkönnyíti a dolgod!
pluginok
cikk
Fájlkezelés ahogy előttem írják nem komplikált dolog, kialakult a több ablakos kezelés, nem hiszem hogy ezt nagyon túl lehet komplikálni.
...egyébként azt egy szóval sem mondtam, hogy könnyen kezelhetőnek és praktikusnak kell lennie; Bár lehetőleg a használhatóság keretein belül maradjon....
De köszönöm az eddigi - normális - ajánlásokat! :)
Hát, ha a használhatóság csak félig-meddig szempont, vannak még jópofa próbálkozások:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
Köszi... azóta már sikerült találjak egy jól működő, INGYENES, és natív binárisként futó 3D-s fájlkezelőt, + a navigációhoz elég az egérhasználat. :D
Az a Jemfis, amit linkeltem, az mégse olyan jó, mint amilyennek tűnik : a programozója kicsit el lehetett tévedve, VAGY célhardverre írta, vagy csak saját magának elsősorban - én képtelen voltam működésre bírni a *.jar fájlt, medig megvan a JRE.
Sajnos nem jegyeztem meg, hogy honnan töltöttem le, és az 'About' fül sem ír le sok mindent:
Explorer 3D v.1.0.0.0
Copyright Denis Bujoreanu 2012
Teljesen portable standalone, 1 db éppenhogy 1 MB-os EXE. Kicsit várni kell nálam, amíg betöltődik, de gördülékenyen fut. Azt se mondanám, hogy olyan hűde jól kezelhető, számomra szokatlan volt az irányítása, és helyenként az az "idegesítő" fajta, de a célra szinte tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!