Miért futhat egyszerre többször ugyanaz az exe?
Most lett újratelepítve a gépem (Win 7, 64x) és furcsán lassan bootolt, ezért belenéztem a feladatkezelőbe és felfedeztem, hogy több exe is többszörösen fut. Van köztük rendszer alkalmazás is, de mást is találtam. Előfordult, hogy felhasználónál SYSTEM látszik, míg a másiknál HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁ(s gondolom, de azt nem írja végig). Csináltam screenshotot is. A fő gond az, hogy jelentősen lefogja a memóriámat, a 8-ból ált. csak 6 elérhető ennek is köszönhetően. Kipróbáltam pl. Flash playerből futott egyszerre 2, ha az egyiket bezártam a másik is bezárult...
A 2gb nagyjából normális, nálam 1.6-1.8 körül van indulás után, kevés "felesleges" programmal.
Azért futhat egyszerre több, mert több példányra van szükség(ha pl indítasz egy chrome ot, akkor minden tab külön jelenik meg a task managerben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!