Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem enged belépni a skype?

Miért nem enged belépni a skype?

Figyelt kérdés

Win7 van a gépemen, próbáltam szinte az összes skype verziót feltenni de mindegyiknél ugyanaz a probléma: Bejelentkezésnél csak tölt több percig, majd kiírja, hogy nem tudott kapcsolatot létesíteni. A tálcán is azt írja közben, hogy nincs kapcsolat. Tűzfalat próbáltam kikapcsolni, játszottam a proxyval de semmi! Nagyon bosszant! Mi lehet a baj?

Böngészők és más programok tökéletesen működnek.

2015. jan. 26. 07:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Rakd fel a windows frissítéseket.
2015. jan. 26. 07:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez tegnap este már megtörtént.
2015. jan. 26. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Még azt tudni kell, hogy a Skype p2p alapú dolog, tehát a routeredben az upnp legyen bekapcsolva, illetve talán a SIP ALG-ra is szükség lehet.
2015. jan. 26. 07:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, most megnéztem, és mindkettő be van kapcsolva. Most már lassan falnak megyek!

Van még ötlet?

2015. jan. 26. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Linux live cd be, skype fel, és ha úgy megy, akkor szoftveres gond. Ha úgy se megy, akkor meg hardveres. Ha ez megvan, akkor lehet az adott irányban kutakodni tovább.
2015. jan. 26. 16:44
 6/6 anonim válasza:
ugyan ez a gondom. Eddig microsoft fiókkal léptem be, nem sima bejelentkezéssel, mert azt nem engedte, és a jelszavam se tudom. A helyreállítással se boldogulok...De már nem megy microsoft fiókkal se, ha rákattintok h belépés fiókkal vagy facebookal, mint ha lefagyna. Már újra lett telepítve, de semmi :( Valami ötlet?
2015. jan. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!