Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó a windows phone?

Jó a windows phone?

Figyelt kérdés
Új telefomt szeretnèk venni ès a nokia lumia 530-on gondolkodtam mert eddig egy 610esem volt ès ez a telefon nagyon gyengenlassan tölt be stb.. Ès az èrdekelne hogy mondjuk egy 530 hyorsabb lenne e, mennyire használhatona wp8 vagy jobban járnèk e egy androidosntelefonnal.. Szerintetek??? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. jan. 25. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Nem jó a windows phone. Amellett, hogy szar, nincs rá "semmi".
2015. jan. 25. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon meg van elégedve 100 okostelefonvásárlóból az a 3 ember, aki ilyet vesz, az ő véleményük a legerőteljesebb a neten, mindenhol csak azt olvashatod, hogy mennyire, mégis szinte senki sem veszi őket, szerintem ennek oka van
2015. jan. 25. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
én megvagyok elégedve a telefonommal
2015. jan. 25. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jo a WP8. Minden lenyeges es fontos dolog van ra, atomstabil, gyors, jol nez ki.
2015. jan. 25. 15:06
 5/7 ejbenjaro ***** válasza:

Van egy 520-as Lumiám. Szerintem teljesen jó. Hasonló hardveren az android csak szenved, nem mellesleg a lumiára rendszeresen jönnek a frissítések (nem csak az appok frissülnek, hanem az operációs rendszer is), ha hinni lehet a pletykáknak, akkor az összes Win 8-as telefon megkapja a Win 10-et is. Mindent egybevetve elégedett vagyok vele.

Ha majd idővel lecserélem, akkor egy újabb Lumiára fogom cserélni, vagy, ha addig Magyaroszágon is megjelenik, akkor valami Ubuntut futtató telefonra :).

2015. jan. 25. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a legbénább WP, ami egyben a legelterjedtebb is (520), ennyire népszerű, kedvelt, még mindig árulják a boltokban, akkor valami lehet benne.

Szerintem Androidostól csak agyf_szt kapnál. Össze vissza van bonyolítva benne minden.

Mindegyik 8/8.1-es telefon sokkal gyorsabb, de én nem ajánlom az 530-at (fényérzékelő hiány, autófókusz hiány...).

2015. jan. 26. 08:04
 7/7 anonim válasza:
Attól függ, mire kell. Én ismerem mindkettő operációs rendszert. Ha reggeltől reggelig játszani akarsz rajta, akkor Android, mert arra sok játék van, amik letöltéséhez mellesleg el kell fogadnod, hogy hozzáférjenek a képeidhez, névjegyeidhez, stb.. Én speciel nem szeretem az Androidot. Ha viszont munkára is szeretnéd használni, akkor Windows. Ezen ugyanis van gyárilag Microsoft Office. Tudsz rajta Wordbe írni, Prezentációt készíteni a Power Pointtal és Táblázatot az Excellel. Ezt az Androidon nem tudod megtenni. Biztos vannak rá ilyesmi appok, amik nem biztonságosak. Ja, és a windowsra vannak még ilyenek, mint pl.: Bing pénzügyek, meg még pár ilyesmi alkalmazás, ami irodai munkához remek. Meg biztonságosabb is az egész rendszer, szerintem szebb is és jobb is. Jó, nem lehet annyi játékot letölteni rá ingyen, mint az Androidra. Az a kérdés, hogy neked ez baj-e. Ja, és kapásból kompatibilis a számítógépeddel és egyéb Windows-os eszközökkel.
2015. febr. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!