Szörcsike kérdése:
Sims 3-ban hol lehet beállítani hogy melyik lemezzel indítsam el? FONROS!
Figyelt kérdés
Kölcsön kaptam egy kiegészítőt de ugye vissza kellett adnom. Egyébként nekem az Állomások vannak meg és azzal szeretném elindítani de az éjszakákat kéri (amit kölcsönkaptam) és abban kéne segítség hogy hol tudom beállítani hogy az állomásokkal induljon el. Vagy van valami tippetek hogy milyen sorrendben rakjam föl őket hogy a sajátommal tudjam elindítani!!Előre is köszönöm!!!2015. jan. 25. 12:36
1/3 anonim válasza:
Mivel már a telepítéssel frissítette a játékot, nem lehet visszaállítani, hogy a tiédet kérje. Keress az újabban megjelent kiegészítőhöz egy cracket, legalább más dvd-t sem fog kérni. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Hát crackelni nem szeretnék...de azért köszi! Tényleg nincs más módja??
2015. febr. 2. 14:55
3/3 anonim válasza:
Ha mindkét kiegészítővel játszani szeretnél nem tudok róla, csak a cracket tudom ajánlani. Esetleg ha a CD-t lemásolod vagy neten keresel egy .iso fájlt amit egy virtuális meghajtóba beteszel. De egyrészt ezzel ugyanott vagy, mint a crackkel, mert nem eredeti lenne az .iso fájl, másrészt lehet ezt a játék is felismeri ha nem crackeled és kiírja, hogy "nem jogtiszta másolat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!