Windows 8.1 oldalsáv kikapcsolása? Az agyamra megy.
Hol tudom kikapcsolni? Idegesítő, hogy 2 percenként előjön és nem tudom, hogy miért. (Valahogy úgy mozog a kurzor és akkor... Szóval előjön, ha akarom, ha nem és ez nagyon idegesítő, ha dolgozom.) Az olyanokat már beállítottam, hogy ha sarokhoz ér a kurzor, akkor ne jöjjön elő stb., de ehhez semmit nem találtam. Még testre szabni sem tudom.
Olyat ne írjatok, hogy gépházban / vezérlőpultnál, azzal nem sokra megyek. Végigböngésztem és nem találtam, így pontos folyamatot kérek. Pl. vezérlőpult, azon belül ez és ez, azon belül stb.
Tálcára jobbklikk -> tulajdonságok, és ott az egyik fülön kikapcsolhatod.
(Az előző meg menjen köbe a metró f***s kedvéért, ha akar...)
Kedves 2.-ik: Nem tudom és nem is akarom dekódolni azt a zagyvaságot amit írtál. Én ide azért szoktam jönni, mint ahogy a kérdező le is írta, hogy segítsek azoknak, akiknek kérdésük van valamilyen témával kapcsolatban.
Bizonyára még benned lehet a tegnapi kemény buli hatása, és részeg vagy. Mással nem tudom magyarázni, hogy ilyen ostobaságokat írsz.
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!