Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minden játékot támogató PhysX?

Minden játékot támogató PhysX?

Figyelt kérdés

A tököm ki van már ezzel a PhysX szarral.

Szinte minden játék igényli és szinte mind másikat. Elegem van. Azt a fogyó Nvida-t feljelentem a francba. Ez már nem lehet igaz...

Minden jól működik az egyik verzióval. Erre jön egy új játék amihez persze már másik kell... -.- Fel is teszem, szuper működik, de erre másik 3 játék már elsem indul... -.-""

Mit akar ez a rongyba tekert cég? Mindig egy játékkal játsszak? Fenét! Ja és persze ezek a semmire való verziók nem is kompatibilisek egymással! Annyira sem, hogy mellé telepítsek egy másik PhysX verziót.

Tudnátok nekem minden játékkal kompatibilis PhysX verziót linkelni? Van egyáltalán ilyen?

Szerencsére AMD kártyám lett. Végre hálaistennek! Az nem csinál szar kártyákat sem. NVida meg hát.. Remélem szinte minden játék mantle-el fog majd megjelenni, hogy végre fürödne be.

A kártyám R9 280 ha számít valamit.

2015. jan. 24. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:

azt akarod mondani, hogy ha Nvidia kártyádon játszol az egyik verziós Physx játékkal és egy másik játék másik verziót kíván, akkor a régi verzióval el sem indul a játék míg Nvidiával próbálkozol játszani?

-az AMD-ben nincs Physx de elindul minden játék velük,csak nincs Physx számolás és megjelenítés (maximum nem lengenek a zászlók, nem szakadnak ki faldarabok, repeszdarabok, )

2015. jan. 24. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem!

Már AMD kártyám van. Tudom mi az a PhysX.

Csak hogy egyik játék ezt a másik azt a PhysX verziót akarja. Emiatt sok játékom nem indul el. Érted? Pl: ATG 6 felrak velem egy PhysX 1.456x-et. De a ytud fo llac 9 meg PhysX 1.546x kell. Ha vissza rakom az újabbat a ATG 6 nem megy!

2015. jan. 24. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

ez most komoly? :)

el sem indul?

nekem is AMD kártyám van, ezért csak ámulok, tudom mi a Physx én is, de fogalmam sincs mire jó ez. Oké, hogy látványosabb egy játék effektje, de ilyen körülményesen?

(bocs de tényleg nevetséges, hogy ha hardveren belül semmi nem is változik, akkor szoftveresen tilt :)

2015. jan. 24. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem letilt. Csak játszani kell a verzió számokkal.

Nevezzük nevén a gyereket akkor. Feltelepítettem a maffia2,dead island stb stb. Ehhez mindhez kell PhysX. A legfrissebb van most fent belőle. Viszont ma felraktam a medal of honor airbone-t ahhoz más PhysX verzió kell. Ha azt feltelepítem a maffia 2, medal of honor 2010 pl nem indul el. Ha vissza rakom az új verziót akkor a medal of honor airborne nem indul.

2015. jan. 25. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem ismered a physX-et. Ha egy játék telepítéskor automatikusan feltelepíti, attól nem fogja neked a régi verziót visszarakni, csak az adott program futtatásához szükséges "redist" fileokat másolja fel. Ugyanígy tesz a steam is amikor minden telepítésnél frissíti a directX-et, akkor is ha a legújabb van fent. Ha neked PhysX frissítés után nem indul 3 másik program, akkor más gondod van. Szedd le egyszer a teljes physX drivert, és mindig csak azt engedd felmásolni amit a játék maga felmásol, ne szedegess le semmi mást. AMD kártyán úgysem tudja használni normálisan.
2015. jan. 25. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!