Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Power Pointban hogy tudok...

Power Pointban hogy tudok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Mozgóképet, pontosabban videót raktam bele, és azt akarom, hogy egy idő után lekicsinyüljön felmenjen a jobb sarokba, de ugyanúgy folytatódjon. Ezt meglehet csinálni valahogy?
2015. jan. 24. 21:41
 1/5 Lajos54 ***** válasza:

Verziófüggő, hogy milyen effekt lehetőségek vannak. Tehát nem mindegy, hogy neked melyik verzió van meg.

(csak azt nem értem, hogy miért kell az ilyen, a kérdéshez tartozó fontos adatokat mindig úgy kifaggatni?)

2015. jan. 24. 21:45
 2/5 A kérdező kommentje:

És azt megtudod mondai, hogy ezt melyik verzióban tudom megcsinálni?

Hogy érted azt, hogy "kifaggatni"? :O

2015. jan. 24. 21:47
 3/5 A kérdező kommentje:
óó értem, szóval én nem adtam meg elég adatot. Sajnálom, alapjáratban nem vagyok valami szakértője, így nem is nagyon tudom mit fontos megadnom. Amúgy 2003-as verzió van meg nekem :)
2015. jan. 24. 21:48
 4/5 Lajos54 ***** válasza:

Igen, a verziót hiányoltam. Vigasztaljon, hogy nagyon sokan elfeledkeznek az ilyen alapvető adatok megadásáról...

Egyébként a 2003-as verzióban sajnos ezt csak állóképpel lehet megcsinálni, de kicsinyítést ott sem találtam, de videóval nem megy a mozgatás sem..

Persze némi trükközéssel azért megoldható. Most nem írom végig le, mert hosszú lenne, de annyit elárulok belőle, hogy két egymást követő diát kell használni.

Legyél egy kicsit kreatív. Az animációkat a Diavetítés menüpontban, az Egyéni animációknál keresd.

2015. jan. 24. 22:31
 5/5 Lajos54 ***** válasza:
Annyit módosítok, hogy mégiscsak me lehet oldani a mozgóképpel is (persze a videó formátuma nem mindegy). Viszont a kicsinyítés, az itt nem megy.
2015. jan. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!