Meéyik programmal lehet akadásmentesen lasssítani?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám (jelen esetben sony vegas 11-et használok..) hogy akárhogyan is lassítok valamit, eléggé darabos lesz. Sok videóban láttam hogy röccenésmentesen simán lassitják elég szépen. Lenne erre olyan program amivel szépen meg lehetne csinálnI? a választ elöre is köszönöm!2015. jan. 24. 21:07
1/4 anonim válasza:
A hiányzó képkockákat nem fogod tudni elővarázsolni.
Ha alapvetően is alacsony a képkocka szám, akkor belassítva rosszabb lesz, ez van.
2/4 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a választ.
2015. jan. 24. 21:22
3/4 Lajos54 válasza:
Bár az igazán szép lassításokat nem utólag csinálják (éppen az előttem említett hiányzó kockák miatt), hanem maga a felvétel készül nagyobb sebességgel, majd azt normálban lejátszva alakul ki a szép lassítás.
Ennek ellenére például a Pinnacle Studio9 Plus (nekem még az van meg, azóta már jóval magasabb verziószámnál jár) egészen korrektül megcsinálja, ha be van kapcsolva a "Mozgás simítása" opció. Persze csak bizonyos határok között.
A Sony Vegast nem ismerem, de abban nincs valami hasonló opció, amit be kellene kapcsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!