Miért települ ez a valami a KMPlayerrel együtt?
Sokadszorra telepítem a KMPlayert, de még sosem tapasztaltam: települ vele valami "webssearches" is, ami rátelepszik a netre és a gépre is.
Micsoda ez? Találtam már olyan oldalt, ahol írják, hogy lehet törölni. De jobb szeretném, ha nem is települne a KMP-vel. Valakinek tipp/ötlet/tapasztalat?
Köszi!
Ha nem automatikusan a next/acceptet nyomogatnád, hanem elolvasnád, hogy mit fogadsz el és mit telepítesz, akkor nem települne. KMPlayert használok én is, de nekem ilyen még nem települt. És más sem.
Malwarebytes szerintem leszedi.
Írtam, hogy folyamatosan Next-et nyomogatok? Nem.
Azt viszont igen, hogy eddig sosem települt. Minden felesleges pipát kiveszek mindig minden telepítésnél, ahogy ennél is. Most mégis jött vele. Eddig sosem.
Két napja frissítettem, semmi "extra" nem jött vele. Igazából nem csak annyi, hogy kiveszed a pipát, valamelyik lépésnél ponthogy nem kell elfogadni valamit és akkor nem települ más csak a lejátszó.
Most direkt leszedtem újra, kipróbálni. Mindjárt a 2. ablak: Choose components. Websearches alapból kipipálva....
A telepítés végén egy OpenCandy is települne, na azt nem kell elfogadni. Nem kell semmi pipát kivenni, csak Cancel. És települt extrák nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!