Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Assassin's Creed 3 Hiba?!...

Assassin's Creed 3 Hiba?! (telepítési, többi lent. )

Figyelt kérdés
Na, szal megvettem Eredeti Assassin's Creed 3 mat és fel is sikerült telepíteni. Aztán sztem én szúrtam el, hogy nem a játékot indítottam el, hanem smán uplaybe beírtam az aktivációs kódot (product key) és utólag jöttem rá, hogy az egy másik eltöltéset akar elindítani, ami ráadásul nem is jó, szóval néztem magyarul ott volt a "kód visszaváltása" de abba beírom a mellékelt kódot és azt írja már aktiválva van, eredeti helyre meg hiába írom be,(ugyanis mindig kéri) tehát megkérnélek titeket, hogy nem a tipikus magyar hozzáállást írjátok ki, hogy "Szoptad", remélem valaki tud segíteni :)
2015. jan. 23. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a gond? Betárcsázós neted van? Csak hagyd neki, hogy letöltse, a lemezt meg tedd el a polcra.
2015. jan. 23. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát a nettel semmi gond, de ha letöltti akkor vmi hibát ad ki telepítéskor, és aztán nem engedi elindítani:(
2015. jan. 24. 07:22
 3/3 meszigabor válasza:
Nekem is ugyanez a baj. Én is előbb a uplayel szórakoztam aztán meg nem ismeri fel amikor letöltöm meg azt írja ki h. crc hiba a file nem azonos a telepítő cab fáljjában talál6óval valószínűleg a hordozó megsérülhetett. Valaki segítsen pls!!! A Uplay meg b*ssza meg ha ennyivel el lehet rontani valamit hogy előbb írom be a kódot a uplaybe és akk utána már nem indul el!!!!!
2015. febr. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!