Samsung galaxy ace telefonomat nem ismeri fel a gépem?
Figyelt kérdés
már mindent állitgattam a menübe, és már több illesztőprogramot és drivert is letöltöttem amit ajánlanak, mégsem megy. Bedugom, pittyen, tölti az akut, de semmi más reakció, mintha be se lenne dugva. Valaki segitene aki ért hozzá?2015. jan. 23. 12:40
2/5 A kérdező kommentje:
már telepitettem,de nem megy,vagy csak nem tudom használini,de lehetséges h az usb kábelem csak töltésre használható?
2015. jan. 23. 17:24
3/5 anonim válasza:
> lehetséges h az usb kábelem csak töltésre használható?
Nem hiszem. Pont a minap volt szenzáció, hogy olyan USB kábelt találtak ki, ahol átkapcsolható csak töltésre. A mezei USB kábel tud tölteni és adatot továbbítani is.
Milyen Windows-od van?
4/5 A kérdező kommentje:
7-es windowsom van
2015. jan. 23. 18:25
5/5 A kérdező kommentje:
ujratelepitettem a kies és elértem annyit h elkezdte beolvasni,de kiirta h hiba lépett fel és h nem lehet az eszközt felismerni
2015. jan. 25. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!