Ddave25 kérdése:
Ezen a gépen elindulna a Counter strike Global offensive (cs go)? Több lent
2015. jan. 22. 20:32
11/17 anonim válasza:
a válasz igen elfog indulni a gépeden! de ez nem csak laggolni fog szerintem ! mert a lagg kb ha 20-40 fps között ugrál . viszont a gépeden ha 10-15 fps fog produkálni ami annyit jelent hogy rendesen megmozdulni sem fogsz tudni mert dia vetítés lesz az egész .a cs go-t meg nem single playerre találták ki nincsen benne olyan hogy te átviszed a pályákat csak gyakorolni lehet botok ellen amik mellesleg még jobban le viszik az fps-t mert ezt is a procinak kell számolnia ott 5-8 fps-ed lenne úgy hogy szerintem le sem töltsed a non -steamet se!
12/17 A kérdező kommentje:
mind1 akk majd a fél tesóm gépén játszok sztem azon elindulna a multi is mert a far cry 3-at is viszi tehát :D majd ezt is ujjítani fogom most fogok venni bele még + 2 Gb ramot a procihoz valami proci ragasztó vagy csavart kell szereznem és akk legalább tudok játszani valamivel is xD
2015. jan. 27. 15:44
13/17 anonim válasza:
a rammal sokra nem fogsz menni mert lehet a videó kártyád sem lesz elég.. és amilyen szakértő lehetsz mindjárt ide írod hogy az 512 es hát az nem számít és nem is mond el sokat róla ...
14/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagy szakértö de tudom ATI readon sapphire HD 3650 dedikált ram
2015. jan. 27. 22:15
15/17 A kérdező kommentje:
ja meg asszem dx 10.ig meg shader model 4.1 kérdezd mi kell =)
2015. jan. 27. 22:16
16/17 A kérdező kommentje:
javítottam ha valakinek kellene ezért hát vettem uj proci-t van 2gb ramom :) de kb 1-2 hónap(vagy hét) és rakok bele 4gb-t :D a videó kártya sztem még maradhat 1 ideig és megvettem a átékot :$ megy rendesen full low kivéve felbontás
2015. júl. 4. 09:56
17/17 anonim válasza:
videó karival 60 fps-t ki lehetne még gyötreni de kellene egy 2 magos intel proci is hozzá c2d e7400/7500/8400/8500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!