Én se véletlenül használok Mozillát, nekem viszont még soha nem fagyott le. Se XP-n, se Windows 8-on, se Windows 8.1-en. Nem mondom, hogy nem voltak vele gondok, de az sosem a Mozilla hibája miatt volt, hanem egyéb szemétkedő programok miatt.
Viszont nálam folyamatosan fut a SyncBackPro program, mely félóránként többek között szinkronizációs biztosági mentést készít a
C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\Mozilla\
valamint a
C:\Users\Felhasználó\AppData\Local\Mozilla\
mappákról és ha valami gubanc van, a szinkronizációs biztonsági mentésekből másodpercek alatt helyre tudom állítani az eredeti állapotot.
2015. jan. 22. 12:47
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem csinálok majd egy format C-t, lehet, hogy más zavar be neki.
2015. jan. 22. 12:54
3/9 A kérdező kommentje:
Eddig nekem sem volt soha semmi bajom vele, a legmegbízhatóbb böngészőnek tartom Windows-on.
2015. jan. 22. 12:55
4/9 anonim válasza:
Azért a format c kicsit túlzás, kicsit olyan, mint a szifiliszt azzal gyógyítani, hogy levágod a péniszedet. Előbb futtatás->firefox -safe-mode és mindent pipálj be. Persze miután elmentettél minden jelszót és könyvjelzőt! De amúgy valószínűleg tényleg valami beépülő fagyaszthatja valószínűleg, a flash, vagy java, vagy activex, vagy bármi ilyesmi, maga a firefox nem az a fagyós fajta, ahogy semelyik másik böngésző sem.
2015. jan. 22. 13:03
5/9 anonim válasza:
Én régebben firefoxot használtam néhány alapvető bőviményel aztán eleve lassú volt meg most is az 4 éve használok firefoxot egy pár hete hagytam abba használatát mert már elviselhetetlen volt a lassúlása , fagyásai ezért jobban jársz ha böngészőt váltassz Én ajánlom neked:Chrome,Opera,És az IE se rossz ha a legújabb verzió van A firefoxot senki nem ajánlom Operát és Chromot ajánlok sokkal jobb mind kettő!Az opera most 3 bővítménnyel van nekem és nem laggos firefox 2 vel is annyira laggoltam hogy az fájt...
2015. jan. 22. 13:27
6/9 anonim válasza:
Ja és elfelejtettem mondani:Egy full reset után toobar pucolás után is szagatott nagyon.Gyenge a ardverem 1gb ram 1.66 ghz intel atom , de az opera 480 p videóknál se szagatt úgy mint a chrome sem:) remélem tudtam segiteni:)
2015. jan. 22. 13:30
7/9 A kérdező kommentje:
Az elmúlt egy évben amúgy sem volt format, szóval valószínű, amúgy is ráfér már a gépre.
Köszi, de mint mondtam, nem érdekel más böngésző - nekem ez vált be.
2015. jan. 22. 18:29
8/9 anonim válasza:
Rendben ván bocsánat , csak nekem ez volt a véleményem a firefoxról 4 év után de na mindenkinek más tetszik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!