Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SteamUI. dll hiba. Mit tegyek?

SteamUI. dll hiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma játszottam egy kicsit a Counter Strike-al. (Steames) Most megint oltam volna egy picit, de egy hibaüzenetet ad.

Steam fatal - error

Failed to load SteamUI.dll

Próbáltam lecserélni, újrarakni, néztem netről is megoldást, (youtube) de semmi nem volt jó. Ötlet?

2015. jan. 21. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Töröld le az egészet és telepítsd fel 1 másik mappába.
2015. jan. 25. 21:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Az is megvolt. Rakta már C:-re D:-re, más mappákba, kicseráltem a fájl-t újraraktam, Youtube-os videókat is próbáltam, de semmi.
2015. jan. 30. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Rájöttem a megoldásra! Én is ezzel a problémával küszködtem, de megoldottam! 1, töltsd le ezt: [link] 2, nyisd meg winrarral, jelöld ki az egészet, és másold be a steam mappájába. Kész.
2015. máj. 1. 09:43
 14/17 A kérdező kommentje:

D:\Steam\Steam.exe -clientbeta publicbeta

Ezt a cél helyére bemásolva működik!

A Steam támogatástól kaptam. :D

2015. júl. 1. 20:10
 15/17 AsdWarX válasza:
Mi helyébe írtad be? (bocsi hogy csak most írok de most adódott a probléma nekem is)
2015. dec. 3. 17:14
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

A parancsikonnál (Steam-é), bal egérgomb, tulajdonságok. Ott a cél helyére írd azt, amit én írtam. (2-vel ez felett :DD)

2015. dec. 3. 22:11
 17/17 Monyita válasza:
Sziasztok. nekem is ez a problémám és nem jó akár mit csinálok vele
2019. febr. 2. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!