Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az emberek miért nem szeretik...

Chiharu kérdése:

Az emberek miért nem szeretik az Internet Explorert?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember akivel találkoztam nem szereti az Explorert. A legtöbben a chromot, vagy a firefoxot használják. Nekem igazából személy szerint böngésző-böngésző, mert nem nagyon foglalkozom a gyorsasággal, de az Explorert, és az Operát használom. Szeretném megtudni, hogy pontosan milyen baj van vele? Nem szeretnék senkit, vagy semmit megsérteni, de ha valakinek lassú, vagy nem biztonságos, vagy túl sokat foglal, stb. akkor ne használja, nem? De úgy vettem észre, hogy itt már több van annál, hogy nem ideális az embereknek. Itt már valami más probléma van, és nem tudom mi az. Szeretném megtudni. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. :)

2015. jan. 21. 19:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elsősorban azért , mert minden téren le van maradva a konkurenciától , saját elképzelés híján mások ötleteit követik (azt is inkább csak a kényszer miatt) valamint iszonyúan erőltetett az egész , sokat költenek mások ellehetetlenítésére. Sajnos ugyanaz a tapasztalatom vele mint magával a w$-al , az emberek többsége a számítástechnika oktatásból fakadó ignorancia miatt használja , nem pedig saját választásából. Te lehet , hogy kivétel vagy , viszont a többség nem az , mert ők jó eséllyel azt se tudják, hogy létezik más böngésző , sőt lehetséges , hogy azt se tudják mi az a böngésző , csak annyi dereng nekik, hogy a kék e betű behozza az internetet. Változástól félnek , nehogy egy gomb 1 cm-el arrébb legyen. Gyorsaságával már nem is lenne akkora gond , testreszabhatósági szempontból a béka segge alatt van , se normális kiegészítők , se about config se power user beállítások... zárt forráskódú...ellenőrizhetetlen.

Szerintem ezekkel ők maguk is tisztában vannak , ugyanis jelenlegi formájában megszűnik ez a böngésző - ismét megmutatva egyediségüket - chrome alapon fogják folytatni...:DD [link]

Az Opera már csak halovány árnyéka régi önmagának. De ez csak magánvélemény.

2015. febr. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!