Gta san andreas telepítési hiba. Miért?
Figyelt kérdés
Hello, nem rég fejlesztettem win7-re de a gép az még nem egy erőmű..
Az a bajom hogy telepíteném a játékot akár cd-ről, akár deamon tools segítségével telepítés közben mindig előjönnek ilyen Crc hibák..
A hiba :
minek lehet a baja ilyenkor ? több féle verziót is próbáltam..
2015. jan. 21. 17:12
1/12 anonim válasza:
Nem jól szedted le a játékot
fogadjunk hogy sok rar fájlból állt ?
2/12 A kérdező kommentje:
már szerintem öt különbözőt, más oldalakról már leszedtem, volt olyan amit mondtál, de azokat meg kicsomagolás közben írja hogy ez meg az sérült.., de amit próbálok az egy csupasz iso file amit letöltöttem.. és az összesre ezt írja, ami becsomagolva van arra meg azt írja hogy sérült ami benne van.. próbáltam már utorrent-et, bittorent-et de ugyan az mindig..
2015. jan. 21. 19:29
4/12 A kérdező kommentje:
Hát a többi steam-en keresztül van, azokkal nincs baj de próba képp lehet megnézek egyet.
2015. jan. 21. 20:08
5/12 anonim válasza:
Ha az sem megy kezdhetsz aggódni ,jobb esetbe windows re install
6/12 A kérdező kommentje:
Dirt 3 = decompression fail
egy hete raktam fel a win7-et és az előtt is csinálta ezt a hibát, szóval az újra telepítés nem oldja meg a hibát csak azt nem értem hogy mivel lehet a baj..
2015. jan. 21. 20:54
7/12 A kérdező kommentje:
Jah és vannak olyan programok amiket szintén nem tudok feltelepíteni, Nero, Skype meg elvétve egy-két program csak nem bírok rá jönni hogy milyen hiba lehet, mert a firssen újra telepített windows-on is előjön akár xp akár win7..
2015. jan. 21. 21:02
9/12 A kérdező kommentje:
1,5gb ram van benne, tudom elég kevéske de fizikai memóriába megvan ez a 1,5 és virtuálissal meg összesen 3,9 van.
2015. jan. 22. 00:11
10/12 anonim válasza:
Akkor érthetőben mondom az egyik ram kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!