Team Speak 3 szervert szeretnék készíteni? Többi lent! HELP ME FONTOS!
Ha van router bekapcsolt tűzfallal, akkor a 9987 portot engedélyezni kell, hogy a többiek tudjanak csatlakozni.
Csak simán az IP címedet kell használnia.
A tűzfal olyan, mint egy nagy fal a géped körül. Te tudod megmondani neki, hogy mi tud kimenni az internetre, illetve bejönni a gépedre. Ha mondjuk Windows 7-ed van abban alapból van tűzfal, aminek meg kell mondani, hogy a TeamSpeak server fogadhat kívülről látogatókat.
A router egy eszköz a géped előtt ami internet megosztásra szolgál. Ezeken is szokott lenni egy tűzfal, ami alapbeállításon nem nagyon engedi a kívülről érkezőket hozzáférni a mögötte lévő gépekhez.
Többféle tűzfal és router van, szóval a beállítások eltérőek. Mivel nem árultad el, hogy milyen védelmi programok vannak a gépen, illetve router típust sem mondtál így ezt a pár linket tudom adni:
Windows tűzfal segédlet:
Ha van routered, akkor annak a beállító felületét úgy érheted el, hogy a böngészőbe beírod az alapértelmezett átjáró címét: (a cikkben más van aláhúzva, de alatta pár sorral ott van az is ami neked kell)
Itt meg tudod nézni, hogy a te routereden hogyan kell portot engedélyezni:
Hiába a haverom még mindig nem tudd feljönni. Ezeket megcsináltam meg minden. Csak én tudok felmenni meg a másik számítógépről én semmi mindent engedélyeztem a portot és megcsináltam de nincs olyan, hogy WIN ip és nem tudom sehogy se megoldani, hogy feljöjjön
Hamachival se tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!