Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A torrentet honnan lehet...

A torrentet honnan lehet letölteni? És arról hogyan lehet játékokat stb. letölteni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Odamész az eladóhoz, és így szólsz hozzá:

-Figyu. Én baromi hülye vagyok ehhez az egészhez, úgyhogy visszahoztam a gépet. Adjátok vissza az árát, én meg elmegyek fakockával jétszani.

És lőn!

2010. febr. 7. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is kell egy kliens (Utorrentet ajánlom)

Letöltöd, felrakod, beállítod.

Aztán rámész valami torrent keresőre (piratebay, isohunt stb), és megkeresed ami kell (ezek külföldi oldalak, tehát magyar cucc nem lesz rajta). Ha magyar cuccok kellenek, akkor regisztrálsz pár magyar torrent trackerre, van sok amihez nem kell meghívó.

Pár fogalom: Seeder: aki már letöltötte a cuccot 100%-ban, és megosztja a többiekkel

Leecher: Aki épp tölti a cuccot

Arányra mindig figyelj, legalább 1,5-2es legyen (Ha pl. 700MB-ot töltöttél le, akkor legalább 1,4 GB-t tölts vissza. Rossz aránnyal hamar kiraknak mindenhonnan.

2010. febr. 7. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. febr. 8. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!