Miért nem látja a laptop-m a samsung galaxy ace 4 telefonom?
Figyelt kérdés
Újrahúztam a windowst, előtte gond nélkül látta meghajtóként a telot, azóta nem. Dell xps m1530 a gép, és win 7 home N 32 bit az oprendszer.
Ezt felraktam, de semmi: Samsung-Usb-Driver-v1.5.49.0
Az usb-s egeret érzékeli és működteti, emiatt gondolnám, hogy usb drivert is felraktam, bár a dell honlapján nem tudtam nagyon eldönteni, hogy konkrétan melyik kell nekem, mert több lehetőség is volt.
2015. jan. 21. 03:45
2/6 anonim válasza:
Én a Samsung Kies-t raknám fel, és az ilyen lo4d.com noname domaineket kerülném.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Arra nincs vmi ötletetek, hogy simán a sajátgépben egy meghajtóként lássa mint eddig? Egyszerűen és gyorsan használható volt így.
2015. jan. 21. 19:27
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a driver már fent van, és így se semmi.
2015. jan. 21. 19:31
5/6 A kérdező kommentje:
Az hogy N verzio a windows, az lehet erre befolyással?
2015. jan. 21. 20:13
6/6 A kérdező kommentje:
Na kideülrt, tényleg az N verzióval volt a gond. Telepítettem a kiegészítő packot - ezt: Windows6.1-KB968211-x86-RefreshPkg - és újraindítás után egyből jó lett. A poén, hogy ez az N verzió (=EU kompatibilis) hiányait telepíti, és így gyakorlatilag már nem N verzióról van szó, csak névlegesen. Nonsense.
2015. jan. 21. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!