Régi játékok Windows 8.1 Pro-n?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy sok régi kedvenc játékom nem indul el 8.1-en (Max Payne 1 , Half Life 2 stb.) , ezt a problémát lehet valahogy orvosolni ? Mindenképpen kell a 8.1 mert sok cuccomhoz se 8 hoz se 7 hez nincs driver .2015. jan. 20. 22:58
1/7 anonim válasza:
drivert tudsz letölteni netröl szinte mindhez
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom de én az előző gépemre feltettem a 7-et mindenféle csehszlovák driverrel és meg volt az eredménye :) , ezért inkább maradok a hozzájuk kapottakkal .
2015. jan. 20. 23:06
3/7 anonim válasza:
És maradj a modern játékoknál, én azt javaslom...
4/7 anonim válasza:
Nem kellenek csehszlovák driverek, a gyártó honlapjáról kell leszedni mindent. Ha pedig nincs a hardveredhez legalább vista driver (ami video drivert kivéve szinte mindig működik újabb rendszereken is), akkor arra a gépre eleve hülyeség win8-at tenni.
A HL2 egyébként tökéletesen működik rajta, talán nem 10 éves kalózverziót kéne használni, hanem eredetit, de legalább frissítettet... A Max Payne-ről nem tudok sokat, de google bácsi biztos kidob valamit, ha rákeresel.
5/7 anonim válasza:
Ezért érdemes előre tájékozódni, hogy milyen rendszerekhez biztosít a gyártó drivereket.
(Ráadásul az, hogy a 8-hoz nincs driver, de a 8.1-hez van, ez is eléggé... érdekes.)
Szerintem mutasd meg a gépedet valaki hozzáértőnek, 80%, hogy lehet találni drivert Win7-hez.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! A Half Lifével tényleg az lehet a baj . Egyébként lehet hogy a gyártó honlapján van driver ennyire nem mentem bele csak a cd-kre 8.1-hez valók voltak azt azokat telepítettem . De teljesen elvagyok az újabb játékokkal is , csak ezt a kettőt nagyon szerettem :(
2015. jan. 21. 19:03
7/7 A kérdező kommentje:
Ja az előbb azt elfelejtettem mondani hogy egy zsír új 150 ezer Ft-s gépről beszélünk :) Most raktam össze és én direkt úgy válogattam hogy eleve minden 8/8.1 hez legyen kompatibilis :) Csak nem gondoltam volna hogy tényleg ilyen szinten szar a 8 :(
2015. jan. 21. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!