Video convertalo progi?
Figyelt kérdés
sziasztok. tudnatok mondani olyan video convertalo progit, ami "mkv-bol csinal avi-t", ez megtalalhato ncore-on. ha tobbfelet tud convertalni az nem baj. vagy van valami mas modja, hogy avi lehessen az mkv-bol? elore is koszi2015. jan. 19. 20:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem google-ön is találsz bőven ingyenes programot. MKV to AVI
2/6 anonim válasza:
Format Factory
Ingyenes, úgyhogy, ne az ncoren keresd.
3/6 anonim válasza:
ha nem ragaszkodsz az AVI-oz akkor ott a VLC (ez is ingyenes)
4/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. a helyzet az, hogy a guglin is kerestem es talaltam is ingyenes "mkv to avi" programot, de az nem konvertalja az egesz filmet, mert csak proba verzio. egy ismerosomnek szeretnek filmeket rakni usb-re, hogy lebirja jatszani dvd lejatszoban. vuszon a dvd lejatszok nem jatszak az mkv file-t, csak az avi-t. ezert kernem a segitsegeteket. amugy mentek a zold kezecskek. koszi elore is
2015. jan. 19. 21:49
6/6 A kérdező kommentje:
koszi szepen. leszedtem azt a factory convertert amit ajanlottal az elobb. ugy nez ki, hogy az mukodik. es nem bonyolult kezelni, kb 2 perc volt rajonni mit-hogyan. koszi megegyszer ;-)
2015. jan. 19. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!