Mondtok egy apple fejlesztésű inteles gépre való szoftvert?
Sajnos nem vagyok átlag sem irodai felhasználó! Magasak az igényeim de nem akarok gépre költeni addig ameddig nem hozza vissza az árát!
A gépem
1,8+1,8 dual core cpu
3 g RAM
250 G Hdd
Ipari felhasználó vagyok nem játszom hanem programozok!
Videó vágások hangszerkeztések képkreációk
Hanfelvételek mágnesdigitalizálás...stb
A Win és unix nem vált be! Ezért a leopárdhoz vagy egyébb ios alkalmazáshoz fordulok!
E-Mac a gépem tipusa ami egy apple inteles clone gép!
Számomra csak az nem derült ki a kérdésből pontosan, hogy pontosan milyen szoftvert is keresel. Hackintoshra OS X-t? (Ez a neve a nem Apple gyártmányú gépeknek, amelyre OS X-t akar valaki felhackelni.) IDE-t? (Xcode-ra keress rá.)
Néhány korrekció:
-OS X is Unix, SUS v3 tanúsítvánnyal is rendelkezik.
-iOS nem egyezik meg az OS X-nel. iOS az Apple iPhone-okon, iPod Touchokon, iPadeken (és Apple TV-ken) futó szoftvere. Számítógépeken OS X fut.
Az az igényem ha már megtanultam egy szoftver használatát akkor nem omlik össze állandóan!
Azt is igényelném hogy ha egy adott program azt írja hogy megnyit egy adott formátumot akkor az úgy is legyen!
Ha 3 gb a RAMom és a szoftvernek kell 1gb a programnak 1gb akkor ne csinálja azt hogy 10gb sem elég neki!
Tudjak több szálon dolgozni Pl: internet böngészés letöltés és alkalmazás futtatás!
Túl nagyok az igényeim? Akkor mit javasolsz?
Még mindig nem derült, hogy milyen sw-t keresel.
Videovágásra Blender vagy Avidemux, attól függően, hogy mennyire vagy igényes. Egyiknek sem szokása maga alá roskadni.
Hangszerkesztés audacity - ugyancsak nem az instabilságáról híres
Ráadásul ezek az sw-t mind léteznek win-linux-osx-re is. Inkább normális sw-ket használj, az oprendszer alapesetben stabil, ha nincs hw-s gondod mellé.
Jahogy ilyen mindenes vagy? Programozás, videóvágás, digitalizálás, mixelés, grafika?
A géped addig nem fogja behozni az árát amíg nem tudsz rajta dolgozni. Ezekhez 8 de inkább 16 giga ram kellene, i5, i7, vagy erősebb amd.
A fagyás természetesen a gyenge hardvereidnek köszönhető. Premiere Pro, Photoshop elég sokaknak probléma nélkül működik, nem csak a mindeneseknek hanem aki komolyan dolgozik vele.
A formátumos harcod pedig gondolom az "avi" gyűjtőformátum hibája: kb. ezerféle kódolás közül lehet válogatni.
A jövőre nézve ajánlom hogy kicsit tájékozódj mielőtt lehordod a dolgokat.
Elég tájékozott vagyok! Mert írtam magamnak windowst is és az sem volt jó! És írtam magamnak linuxot is és az sem volt jó! Most olvastam hogy nem szidják az apple termékeit viszont olyan telitett a piac hogy idő hiányában nem akarom az összeset végigpróbálni hogy kiderüljön melyik a jobb mert akkor ott vagyok ahol a part szakad!
Lényegében az a kérdésem hogy melyik apple álltal írt szoftvert ajánlják a legtöbben intel hardverfölszereltségű gépre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!