Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet bezárni a chrome-ot...

Hogy lehet bezárni a chrome-ot windows 8 módban?

Figyelt kérdés
Szeretném letörölni, de nem tudom, mert mindig azt mondja, hogy nyitva van windows 8 módban. Újraindítottam és csak a vezérlőpultot nyitottam meg és akkor is ezt írta ki.

2015. jan. 18. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
hát, a chrome-ot úgy lehet windows 8 módban elindítani, jobb felső sarok (a 3 kis egyenes egymás alatt), és ha jól számolom, a 6. lehetőség, "Chrome újraindítása Windows 8 módban". Ugyanígy lehet belőle kilépni
2015. jan. 18. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt is próbáltam, hogy elindítottam, aztán kiléptem és így is ugyan ezt írja ki.
2015. jan. 18. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:

akkor menj a chrome beállításaiba, és ott alul a rá kattintasz a: speciális beállítások megjelenítése

aztán megint legalul vagy egy olyan rész hogy:

Rendszer, ott vedd ki a pipát a Háttéralkalmazások tovább futtatása, ha bezárják a google chrome-ot

ez hátha megoldja a problémát

2015. jan. 18. 17:12
 4/4 anonim válasza:
Indítsd csökkentett módban és töröld le a chrome-ot.
2015. jan. 18. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!