Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyik a jobb?

Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Nézegettem videókártyákat és ugye egy csomónál ott van hogy OC vagy Ti .. nem tudom hogy ezek mire szolgálnak és hogy melyik a jobb és MIÉRT?? Le tudnátok írni? Ne linkeket küldjetek hanem ti írjátok le köszi :D

2015. jan. 17. 15:16
 1/7 T/Z ***** válasza:
Azt mondd meg, h mennyit akarsz rászánni, és mire akarnád használni.
2015. jan. 17. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezeknek a kártyáknak lehet húzni az órajelét, amivel jobb teljesítményt érhetsz el. Általában csak ilyen 50-100 MHz-et. A sima OC/Ti nélküli kártyák is teljesen jók. Nekem egy drágább kártyám van OC kivitelben, de sosem húztam rajta és így is megbirkózik mindennel.
2015. jan. 17. 15:24
 3/7 A kérdező kommentje:
szerintem egy gtx970et fogok venni OC és Ti nélkül.. fölösleges húzni ezt a kártyát szerintem..
2015. jan. 17. 15:25
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
OC - OverClock - gyárilag feltuningoltat jelöl (házilag OC zhetsz te is ha jó a vga hütése) Ti - Titanium, eröseb gpu változatot jelol nem OC t
2015. jan. 17. 15:29
 5/7 A kérdező kommentje:
ahhaaa köszi :D
2015. jan. 17. 15:30
 6/7 T/Z ***** válasza:

A GHZ azt jelenti, h a magórajel átlépte az 1000MHz-et.

Ez nem feltétlenül jelenti azt,h az adott kártya csúcsszuper, de egy bizonyos határt átléptek ezzel az 1000MHz-el.

Az OC az a gyárilag "tuningolt" magórajelű verzió, de általában nem lényeg, mert te magad is tudod tuningolgatni a kártyát általában még jobban is, mint amennyire az OC verziók vannak túlhúzva, szóval lényegtelen, h OC egy kártya-e, vagy nem.

A Ti meg a "Titan" rövidítése.

Valamikor a sztechnika hajnalán az nVidia csúcskártyáinak Titan volt a neve. Aztán ezt az elnevezést elhagyták, viszont pár éve elővették, azóta a Ti verziók a sima verziók többet tudó variánsai lettek.

Látom közben már megelőztek.

A GTX970 az tényleg jó, az OC.nek, Ti verziónak a kisebb kártyáknál van jelentősége, a felső kategóriában amúgy is elég a teljesítmény, nem kell toldalékokkal ellátni, h jobban vegyék őket. :D

2015. jan. 17. 15:39
 7/7 A kérdező kommentje:
én írtam a gtx970et :D amúgy azt a GHz meg MHz es témát értem :D de azért kösz :D
2015. jan. 17. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!