Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tömörítette össze...

Hogyan tömörítette össze ilyen picire?

Figyelt kérdés
898 Mb-os a fájl és kereken 95 MB-ra lett összetömörítve. Hogyan?

2015. jan. 17. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi van benne?

Milyen típus?

2015. jan. 17. 11:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Mappa meg játékhoz kiegészítő fájlok. köztük van hangfájl is a többi fájlnak pedig kevésbé ismert formátumok amit nem tudom hogy egyáltalán meg lehet a nyitni valamilyen programmal pl .raw formátum
2015. jan. 17. 11:43
 3/11 A kérdező kommentje:

és még a többi formátumok

.rdb, .ref, .rit, .tdb, .tit, .haz és még ehhez hasonló fájlok amikkel életemben nem találkoztam az egyetlen formátum amit felismertem az a .dat

2015. jan. 17. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Talán UHARC al
2015. jan. 17. 12:03
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi :) egy kérdés part001-et hogyan kell part002,003,004,005,006,007-el egyesíteni?
2015. jan. 17. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
total commander
2015. jan. 17. 12:21
 7/11 tabaki ***** válasza:

A .raw hasonló gumi-kiterjesztés, mint a .dat, sok minden lehet benne. Legismertebb a .raw képformátum, de nem okvetlenül az. Mivel rendszerint azt jelenti, hogy az adatok tömörítetlen formában találhatók benne, nagyon is elképzelhető, hogy sok ismétlődő adat esetén ennyire betömöríthető -- ugyanez vonatkozik a .dat-ra is.

Ennél is sokkal nagyobb, extrém mértékű tömörítést (high level compression) a KGB tömörítővel szoktak művelni, de a tapasztalat szerint a kibontott program működésképtelen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

A tied még hihető, csak az adatokon múlik. Ha kibontod, működik?

A több részből álló archívumot a kibontó programnak fel kéne ismernie, és automatikusan betöltenie a következő részt.

2015. jan. 17. 12:40
 8/11 A kérdező kommentje:

ez nem egésen olyan ez msts-hez az alföld kiegészítő és nem pedig telepítő :)

[link]

nézd meg a saját szemeddel töltöges le és csomagolgasd ki :)

2015. jan. 17. 14:12
 9/11 tabaki ***** válasza:

Mobilnetről? Isten ments', pláne, hogy linuxon semmi hasznát nem látnám, elhiszem becsszóra. De azt honnan tudod, hogy 898 MB van benne? Kiírja a WinRAR? Mert nekem így puszta rákattintással csak annyi derül ki, hogy az első részlet 95 megás, nem látok bele. De, mint említém, igazából semmi lehetetlen nincs a dologban, valószínűleg jól tömöríthetők az adatok.

Egyébként jópofa és imponálóan nagyszabású vállalkozásnak tűnik ez az alföldi vasútvonal, jó szórakozást hozzá.

2015. jan. 17. 14:51
 10/11 A kérdező kommentje:

nem tudtam hogy mobilneted van elküldöm a képet :) Köszi az meg is lenne csak valamit nagyon elkúrtam mert beraktam az acthu csomagokat felraktam minden javítást fent van az alföld mégis kidob a játék egy csomó hibával ami ha a sima msts van fent akkor nem csinálja és bosszantó mert régen ugyan ezek cd-n voltak meg és ott működött mostmeg már órák óta olvasgatok fórumokon -.-"

és itt a kép: [link]

2015. jan. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!