Hogyan tömörítette össze ilyen picire?
és még a többi formátumok
.rdb, .ref, .rit, .tdb, .tit, .haz és még ehhez hasonló fájlok amikkel életemben nem találkoztam az egyetlen formátum amit felismertem az a .dat
A .raw hasonló gumi-kiterjesztés, mint a .dat, sok minden lehet benne. Legismertebb a .raw képformátum, de nem okvetlenül az. Mivel rendszerint azt jelenti, hogy az adatok tömörítetlen formában találhatók benne, nagyon is elképzelhető, hogy sok ismétlődő adat esetén ennyire betömöríthető -- ugyanez vonatkozik a .dat-ra is.
Ennél is sokkal nagyobb, extrém mértékű tömörítést (high level compression) a KGB tömörítővel szoktak művelni, de a tapasztalat szerint a kibontott program működésképtelen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
A tied még hihető, csak az adatokon múlik. Ha kibontod, működik?
A több részből álló archívumot a kibontó programnak fel kéne ismernie, és automatikusan betöltenie a következő részt.
ez nem egésen olyan ez msts-hez az alföld kiegészítő és nem pedig telepítő :)
nézd meg a saját szemeddel töltöges le és csomagolgasd ki :)
Mobilnetről? Isten ments', pláne, hogy linuxon semmi hasznát nem látnám, elhiszem becsszóra. De azt honnan tudod, hogy 898 MB van benne? Kiírja a WinRAR? Mert nekem így puszta rákattintással csak annyi derül ki, hogy az első részlet 95 megás, nem látok bele. De, mint említém, igazából semmi lehetetlen nincs a dologban, valószínűleg jól tömöríthetők az adatok.
Egyébként jópofa és imponálóan nagyszabású vállalkozásnak tűnik ez az alföldi vasútvonal, jó szórakozást hozzá.
nem tudtam hogy mobilneted van elküldöm a képet :) Köszi az meg is lenne csak valamit nagyon elkúrtam mert beraktam az acthu csomagokat felraktam minden javítást fent van az alföld mégis kidob a játék egy csomó hibával ami ha a sima msts van fent akkor nem csinálja és bosszantó mert régen ugyan ezek cd-n voltak meg és ott működött mostmeg már órák óta olvasgatok fórumokon -.-"
és itt a kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!