Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Letoltottem a nfs carbont es...

Letoltottem a nfs carbont es nem tudom megnyitni mert egy kis CD az ikon es nem nyitja meg mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 20:00
 1/4 T/Z ***** válasza:

Daemon tools programra lesz szükséged, ha jól értem.

Oda kell majd betallóznod, és onnét indítani a telepítést.

Egy virtuális lemez az amit letöltöttél.

Olyan, mintha egy CD/DVD lemez lenne, rajta van a játék, és ugye hát egy virtuális lemez megnyitó program kell hozzá, ez lesz a Daemon Tools.

2015. jan. 16. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
megprobalom koszonom szepen a valaszt.
2015. jan. 16. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:
sikerult megnyitnom fel is telepitettem de most nem engedi megnyitni. Azt irja h rakjam be a megfelelo CD-t.
2015. jan. 16. 20:51
 4/4 T/Z ***** válasza:

Crackelned is kellett volna a játékot.

Gondolom van egy .nfo állomány is a fájlok között, azt meg kéne nyitnod, abban le van írva, h hogyan kell a játékot feltelepíteni, majd crackelni.

Valószínűleg van egy crack mappa is, abban vannak amiket át kell másolni a telepítési mappába, h CD nélkül is tudj játszani.

Ha tetszett a játék, vedd meg eredetiben is, ne crackelt verzióval játssz.

2015. jan. 16. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!