Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fekete képernyő a laptopon?

Pokiloki kérdése:

Fekete képernyő a laptopon?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A samsung laptopomon laptopomon a képernyő fekete. Tudnátok segíteni benne? Amikor bekapcsoltam reggel a window ikon kijött hogy tölt , de utána kiírja egy fél másodpercre hogy hiba merült fel , újraindul majd azt írja ki hogy a gép automatikus javítást kezd el. utána befeketedik a képernyő és csak az egér látszik.Mi lehet a hiba? Hogy tudnám működésre birni csak egy kis ideig is , mert sok iskolai dock-om rajta van. Valaki tudja mi ez vagy mit kell csinálni? Csökkentett módba hogy lehetne elindítani vagy vmi? mert a f... billentyű kombinávióval sem dobja fel az ablakot.

Nem vagyok számítógép zseni úgyhogy minden ötletet örömmel fogadok.

2015. jan. 16. 17:03
 1/2 klt ***** válasza:

Induláskor nyomogasd sűrűn az F8 gombot, hogy megkapd az indítómenüt. Elvileg ki tudod majd választani a csökkentett módot, DE...

A leírás alapján gyanús, hogy ez nem fog elindulni.

Kiszerelném a vincsesztert, és másodikként betenném egy működő gépbe, aztán lementeném, amit még lehet.

Ha a gép garanciális, és nem akarod szétszedni, máshonnan kellene indítani a gépet: DVD meghajtó, pendrive, külső vinyó...

Több lehetőség van, BartPE, Runtim LiveCD, de talán a Hiren's boot CD lesz a legjobb neked. Keresd rajta a mini windowsxp-t!

2015. jan. 23. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi már megoldottam.
2015. jan. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!