Miért jó az, hogy mindig frissíteni kell?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy mi a jó abban, hogy egy programnak 100000 verziója készül és néhány hetente/naponta ajánlgatja a frissítést. Persze tudom, hogy új funkciókkal bővülnek, változik kicsit a kinézetük, de pl. egy 7.5.212 és egy 7.5.213 verzió között nincs észrevehető különbség, így nem értem, hogy minek ez a sok kicsi frissítés, nem lenne jobb ehelyett évente 1-2 nagy?
Mobilon a legdurvább a helyzet, egy hét alatt 10-20 frissítés is összegyűlik (persze nem engedélyezem ezeket, mert az összes adatforgalmamat elvinnék teljesen fölöslegesen).
2015. jan. 14. 18:45
1/5 anonim válasza:
Nem jó, de ilyen a szoftver piac. Minnél előbb a piacra kell lépni különben hátrányba kerülnek a konkurenciával szemben. És amég nincs kint, addig bevételt sem hoz a fejlesztőknek. Ebből kifolyolag nincs idő, hogy egy teljesen tökéletes szoftvert adjanak ki. Amint kész annyira, hogy használható már ki is adják, és inkább később tökéletesítgetik, sok kis frissítéssel.
2/5 tabaki válasza:
Nem jó. Sokkal jobb lenne, ha minden kerek változat tökéletesen működne, meg a világ se változna arra a kis időre. De egyrészt a programokat emberek írják, akik bizony hibáznak néha a millió soros programokban, és ezt illik kijavítani, másrészt a versenytársak működése, meg a biztonsági helyzet változása is indokolja, hogy amint lehet, elérhetővé tegyék a fejlesztés pillanatnyi eredményét.
4/5 anonim válasza:
Emiatt ne érezd rosszul magad, mikor mobilról pötyögök, néha velem is megesik.:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. jan. 14. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!