Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Virtualdub ban hogyan tudom a...

Alcapone386 kérdése:

Virtualdub ban hogyan tudom a dátumot és időt kiiratni azaz az idősávot?

Figyelt kérdés

Sony DV kameráról digitalizálom firewire kábellel a videót virtualdubban. Tömörítetlen AVI ba mentem először, és ezt szerkesztem/tömörítem. Kérdésem az lenne, hogy a kamerán lévő dátum és idő információt, hogyan tudnám megjeleníteni az átvett videón. Jobb alsó sarok. Tehát a kész videón látszódjon úgy a dátum is idő, mint amikor kamerán nézem vissza.

Előre is köszönöm a választ!

2015. jan. 13. 20:46
 1/1 anonim válasza:
Na ezt én is szeretném tudni. Nekem egy Samsung VP-D361-es kamerám van, ugyanúgy megakarnám jeleníteni, csak nekem bal oldalt lent van. Van a kamerámon egy Display gomb, a feliratok ki és be kapcsolására szolgálnak. Az a gond, hogy ha bekapcsolva van, akkor mindent mutat a kamerán (akku, időtartam, hány bites felvétel, sp vagy lp mód), szóval ezeket valahogy elszeretném tüntetni, de nem megy. Neked miket jelez a képernyőn? Mi a teljes típusa a kamerádnak?
2015. jan. 22. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!