Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tényleg az Xp-s Töredezettségm...

Tényleg az Xp-s Töredezettségmentesítő tönkre teheti a gépet?

Figyelt kérdés
Akkor melyik a jó?
2010. febr. 6. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
bármelyik tönkreteheti az Op.rendszered... de, nem a géped hardvereit ha közben van egy áramszünet és nincs szünetmentes áramforrásod, vagy ha nincs akkumulátoros üzemmódod (pl. laptop)
2010. febr. 6. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Velem egyszer az történt, hogy eltűnt a C vagy D meghajtó(nemtudomn melyik) de akkor csak annyit kellett csinálni hogy áramtalani a gépet majd visszadugni és bekapcsolni
2010. febr. 6. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
A gépet nem hiszem, hogy tönkretenné viszont áramszünet esetén lehetséges még olyan nem fordult elő velem, viszont nekem mindig volt olyan, hogy tehermentesítés után nem indult el néhány program vagy játék ami elégé bosszantó dolog. Szerintem ne használd de te tudod.
2010. febr. 6. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
A gépet nem hiszem, hogy tönkretenné viszont áramszünet esetén lehetséges még olyan nem fordult elő velem, viszont nekem mindig volt olyan, hogy töredezett mentesítés után nem indult el néhány program vagy játék ami elégé bosszantó dolog. Szerintem ne használd de te tudod. (Bocs az előzőben egy fontos szót elírtam.)
2010. febr. 6. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
használj rá progit, Winoptimizer 2010, vagy egyéb. Érdemes mentesíteni, a merevlemez áramszünet esetén meg nagyon kis eséllyel krepál be, ugyanaz mintha lenyomnád a főkapcsolót. Told nyugodtan ha már muszály.
2010. febr. 7. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a gép saját töredezettség mentesítőjét használom és még semmit sem tett tönkre.
2010. febr. 7. 05:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Asmapoo wonoptimizer 2010-et ajánlóm.A gépé amugyis gagyi :)
2010. febr. 7. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:
*Ashampoo winoptimizer
2010. febr. 7. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:
a Defraggler nevű progi is jó,hasonló mint az win töredezettség mentesítője,viszont sokkal jobban kezeli a fájlokat
2010. febr. 7. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!