Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha egy torrent letöltés...

Ha egy torrent letöltés pl.50% -nál tart és kitörlöm és letöltöm ugyan azt akkor ugyan ott fogja folytatni?

Figyelt kérdés
Mivel most megállt 99,5% -nál és se le se fel nem tölt és nem tudom mi baja:/
2015. jan. 13. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozz le a hálózatroól majd vissza fel, indítsd újra a letöltőprogramodat, vagy az egész gépet. Amúgy ha ugyanazt a torrentfájt töltöd be és ugyanoda kéred a letöltést akkor észlelnie kell, hogy már ott vagy a nagy része és elvileg folytatnia kell onnan.
2015. jan. 13. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam mindent és most letöltöttem újra ugyan oda de azt írja ki hogy csatlakozás a peerekhez és nem kezdi el :(
2015. jan. 13. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, hogy mennyi seeder-e van cuccnak. Lehet, hogy miközben töltötted, eltűnt az összes megosztó. Ha nincs, aki megossza veled, akkor nem fog töltődni a torrent.
2015. jan. 13. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

ha ugyan abból a torrent fájlból, ugyan oda kezded el letölteni, akkor fel fogja ismerni. semmit nem érsz el vele, ha törlöd, majd újraindítod, max akkor ha törölted a trackereket és vissza akarod hozni.

lehet, hogy halott torrentet fogtál ki és azt a maradék fél százalékot senki se fogja feltölteni.

amúgy milyen adatot töltesz, milyen fajta fájlból hiányzik? lehet, hogy csak egy sample vagy valami felesleges dolog nincs csak benne. de egy jó filmlejátszó azon se akad ki, ha hiányzik pár képkocka.

2015. jan. 13. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak volt igaza :/ a maradék 0,5 % senkinek sincs meg :/ De azért köszönöm mindenkinek a segítséget ment a zöld kéz! :)
2015. jan. 13. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!