Elfelejtett jelszó esetén, meg tudom valahogy nyitni valahogy azt az Excel filet?
Sziasztok,
Van otthon egy fontos excel dokumentumom, amibe családi dolgokat, kiadásokat, fogyasztást stb szoktam beírni. Megszületett a baba, egy időre elhanyagoltam, semmire se volt időm, most meg mintha kitörölték volna a memóriámat, vagy talán a kimerültség csinálja, nem ugrik be a jelszó. Vagyis azt hittem tudom, de nem fogadja el. Van valami módja annak, hogy az ember áttrükközze ezt a jelszót, és legalább olvasásra meg tudjam nyitni?
Nem igazán.
Ha normális jelszót választottál, akkor annak búcsút mondhatsz.
Esetleg ráereszthetsz egy password recoveryt (neten találsz több tucatot), ha valami egyszerűbb jelszavad volt, akkor pár órán belül megtöri. De mondjuk egy 9 karakteres, értelmetlen, kis- és nagybetűket, számokat, speciális karaktereket is tartalmaző kőkemény, amolyan igazi jelszó, na, azzal elszüttyögne pár hónapig/évig.
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsó válaszolótól kérdezném-kérném – le tudnád ezt nekem írni kicsit magyarosabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!