Windows 8.1 mennyire különbözik a windows 7 től?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit maradi vagyok,nekem be jön a windows 7 egyszerűsége fel telepítem és minden mehet,de úgy nézem a 8.1 nél be kell jelentkezni valami hotmailos címmel is,most ez hogy működik?Állandóan be kell jelentkezve lenni,vagy miért van ez,a felhő szolgáltatás végett,vagy anélkül a netre sem lehet csatlakozni?Mi van ha én nem akarok a fiókomba bejelentkezni,vagy mi van ha nincs hotmailos fiókom?2015. jan. 12. 23:16
11/18 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen van most kéznél MICROSOFT WINDOWS 8.1 RTM X64 WITH UPDATE ENGLISH DVD-MSDN
2015. jan. 13. 14:36
12/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg startmenüt,lehet felrakni külön is,és van választék,és nem is olyan rossz.
2015. jan. 13. 14:37
13/18 A kérdező kommentje:
Én nem használok semmilyen ram takarítótt a ccleanert is csak az internet cookik eltakarítására használom.Na most akkor azt mondod ne a 8.1 et tegyem fel?Szerintem biztos csak fejlődött kicsit a heteshez képest.
2015. jan. 13. 14:39
15/18 anonim válasza:
Nem, én pont azt mondom, hogy próbáld ki, ha van rá módod és megfelelő hardveres felszereltség a gépedben. A start menüről is írtam, mint ahogy te is mondod, külsős programokkal tudsz a 8.1-re is varázsolni, de gyárilag a rendszerben nincsen benne! Amúgy meg le lehet szedni magyar nyelvű MSDN -es ISO -kat is szép számmal a netről (ha az kellene az angol helyett), ajánlom egy bizonyos DirtyWindows nevű oldal felkeresését a számodra!
16/18 A kérdező kommentje:
Kösz megoldottam,angol nyelvű msdn telepítő nem nagy cucc felrakni és le is magyarítottam,olyan mintha alapból is magyar lett volna.Eddig minden tökéletesen ment,Intel® Driver Update Utility vel leszedtem a legfrissebb chipset drivert,és pont úgy működik mintha egy hetes lenne fent.A startmenüt meg azt raktam fel amit majd bele szeretnének rakni a win 10 be vagy legalábbis szándékoznak,az is olyan mintha win 7 lenne a gépen .Egy valami furcsa mégpedig az aero hiánya,de láttam lehet azt is feltenni,csak kérdés,hogy mennyi ramot kajálna.
2015. jan. 14. 18:52
17/18 anonim válasza:
Szerintem felesleges csak a dizájn miatt ilyenekkel teletömni a rendszert, mint az aero ablaküveg-effektus (a start menü helyettesítése azért más tészta).
18/18 A kérdező kommentje:
Start menü nekem szükséges,tudom van akinek nem de ez nem eszik sokat csak pár megát,az aerot meg tudom hogy fogyaszt csak szokatlan így most kicsit.
2015. jan. 14. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!