Firefox Sync fiókba érdemes menteni a jelszavaimat?
Figyelt kérdés
Megbízható? Elég sok torrent és egyéb oldalakhoz vannak belépőim. Ezek nem fognak ott elveszni?2015. jan. 11. 19:00
1/1 anonim válasza:
Érdemesnek érdemes, az persze más kérdés biztonságosnak mennyire mondható!
Nekem személy szerint jobban tetszett a régi jelszavas megoldás, bonyolult volt és kellőképp nehéz visszafejteni, mostani akár az is lehet hogy "kiskutyafüle" ami szerintem nem elég biztonságos.
Persze erről az oldalról még hagyján, lejelszavazhatod, de hogy szerver oldalról milyen biztonságos azt nem tudom.
Én mindenesetre ajánlom a használatát, én is használom, biztonsági szempontból ez a legjobb alternatíva, mert ha le is mented a profilt naponta az adatok miatt, az is épp úgy elveszhet a gépről vagy felkerülhet a netre, és az még titkosítva sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!