Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlanátok olyan DVD-író...

Ajánlanátok olyan DVD-író programot, amivel ha egy avi fájlt kiírok DVD-re, az a lejátszón a play megnyomása után azonnal elindul?

Figyelt kérdés
Nero-val ha írok, berakom a DVD-t a lejátszóba és play-t nyomok, akkor a lejátszó saját kis menüje megjelenik, listázva a DVD-n levő fájlokat, akkor is, ha csak egy van, és onnan még egy enter-t kell nyomnom, és úgy indul a film. (Mindhárom lejátszónkon így volt, tehát nem annak a hibája.) Nekem olyan program kéne, amivel azt tudnám megcsinálni, hogy berakom a DVD-t, és rögtön a film indul el, tehát főcím stb. Köszi, ha segítetek!
2010. febr. 6. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Esetleg konvertáld át az AVI-t DVD formátumba, és így írd ki.

[link]

2010. febr. 6. 13:33
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, kipróbálom :)
2010. febr. 6. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenre gondoltam, de a kép twetejére végig ki van írva, hogy Xilsoft és hogy Unregistered...valami mást tudnál mondani?
2010. febr. 6. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Format Factoryval koncertáld át VOB-ba, utána a nero Vision simán dvd-t cdinál belőle, menűvel, mindennel. Mindkét progi letölthető, és nem bonyolult
2010. febr. 10. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
[link] ez egyből dvd video-t készít, csak ki kell írni dvd-video formátumban. Az avi-kat adatként kiírva, külön kell indítani, ha csak egy van akkor is, pont mint az mp3-as cd-nél...
2010. febr. 10. 19:58
 6/7 A kérdező kommentje:
...utolsÓ: pont ezt nem szeretném. Hanem hogy egyből induljon. Ut.előttinek: köszi a tippet kipróbálom :)
2010. febr. 10. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok. A program megoldja a kérdésedet, csak az avikkal kapcsolatban írtam azt amit, ha adatként írod, akkor van ez, de a progi dvd-videot készít egyből, amelyik auton indul, ahogy szeretnéd...
2010. febr. 11. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!