Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu Linux (9. 04) felhaszná...

Ubuntu Linux (9. 04) felhasználók pls help! Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem Windows 7 mellé a Linux-ot. Van egy ilyen funkciója hogy indításkor kiválaszthatom melyiket szeretném használni. Ha az ubuntura bökök rá akkor ki ad egy fekete hátteret meg ott pár számot, betűt. Jó ez eltűnik aztán megjelenik egy ilyen kis fehér embléma féleség. (gondolom ez a betöltés). Mikor az eltünik kidob egy ilyet a monitorom.

Analog RGB

34KHz/79Hz

Out of range

Mit tegyek?

2010. febr. 6. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez az out of range problémám volt linux mint telepítéskor, és sehogy sem tudtam megállítani.

Olvasd el az itteni válaszokat, és próbálkozz, hátha neked sikerülni fog:

[link]

2010. febr. 6. 17:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Abszolút tanácstalan vagyok. LCD monitorom, optimális felbontása 1280*1024 és az Ubuntu Linux kiakasztja?????
2010. febr. 7. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Találtam a neten néhány sorstársat, te is keress rá a témára pár kulcsszóval.
2010. febr. 7. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:

10:59

LCD monitorom van 1280x1024-es felbontással, és ubuntu 9.04-et használok 2-3 hete.

De a Linux Mint (ami ubuntu alapú) már nem akart felmenni, out of range hibát írt ki.

És nekem sem tudott senki sem segíteni.

2010. febr. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!