Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WORLD OF WARCRAFT . Help!?

WORLD OF WARCRAFT . Help!?

Figyelt kérdés
Miért nem lehetek blood elf karival? Azt írja,hogy burning crusade szükséges ehhez a fajhoz, de nekem fel van telepítve... pls help.
2010. febr. 6. 10:01
 1/6 anonim válasza:
0%
me a wow az szar:D és ahelyett h csinalnanak egy normális játékot amit csak felkell telepiteni kiadnak hozzá 5000 külön pest és kiegészitöt hogy a "nemkockák" véletlenül se tudják egyedül feltenni:D:D
2010. febr. 6. 10:11
 2/6 anonim válasza:
Az accountodon beállítottad a BC-t? Mert hiába van feltelepítve a kieg, az accod típusát is meg kell hozzá változtatni BC-sre.
2010. febr. 13. 14:56
 3/6 anonim válasza:
mondtam en:D
2010. márc. 1. 19:57
 4/6 anonim válasza:
folosleges tulbonyolitasok
2010. márc. 1. 19:57
 5/6 anonim válasza:
(előző kommentelőnek) Nem túlbonyolítás, hanem te vagy hozzá túl hülye. Egy füves partyhaverom is frankón tólja a wowot x éve, nem vagyunk kockák, csak ha lappangás van és nincs party time, WoWozunk mert király:)
2010. márc. 4. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:

1.komenternek

ha nemtudsz eg yolyan játékot felrakni ami csak classic->bc->wotlk +patchek akk még a netet sem tudod egyedül megnyitni

a válasz: álisd át bc-re de sztem ha már fentvan wotlk arra

2010. márc. 11. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!