Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hy All. Hogyan kellene a...

Irti kérdése:

Hy All. Hogyan kellene a BIOSt resettelni?

Figyelt kérdés

Az a szitu, hogy van egy acer aspire 7530g laptopom. A wifit akartam rajta beállítani, de véletlen a driverek között egy BIOS fájlt töltött le, és elkezte intallálni. Ki akartam kapcsolni, de nem ment, igy kivettem belőle az aksit.

Nagy bajt csinált a hdd-vel vagy vmivel?

Azóta nem kapcsol fel. Megindul, fekete képernyő, és ujból indul, ezt egy párszor csinálja aztán végleg kikapcsolt. Mi lehet a baj? Hogyan lehetne megoldani? A bios resetre nem reagál (az alaplapi elemre) a bios jumper pedig nem lehet kivenni.

2015. jan. 9. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
bios frissítés közben kivetted az aksit? gecc.. :D
2015. jan. 9. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem akart kikapcsolni :D 5 perc után meguntam várakozni. Gondolom nem volt jó ötlet
2015. jan. 9. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
valóban, a legalapvetőbb szoftver telepítését nem illik megszakítani.. am resetre nem fog reaagálni, mert jelenleg nagy eséllyel nincs is rajta bios. Szerintem szervíz, de lehet valaki okosabb besegít.
2015. jan. 9. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!