Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam counter strike?

Steam counter strike?

Figyelt kérdés
Mi az elönye annak,hogy valaki steamos(azon kivül,hogy nem csiterzenzek le,és játhatsz steámos szerokon) van valami extra funkciója?
2010. febr. 6. 00:46
 1/9 anonim ***** válasza:

nem igazán.

ilyen nagyon alapok, amiket máshogy is meg lehet oldani:

ha teljes képernyőbe játszol, akkor megjelenik jobb alsó sarokba, ha ír valaki steamen, és így le lehet súgni hogy ki hol van

jobbak az alap beállítások:P (pl jobban adja) [tegnap egyik waron volt egy nonsteames ismerősöm is, pl. ő nem kapta annyira, mint a többi steames.. pedig neki is alap beállítású a cfg]

nem igazán tudok miket mondani:P nekem pl jó hogy lett steamem, mert így tudok olyan szerókra menni ahova a barátom és haverjaim mennek funolni :P eddig ez idegesített xD:D

L/15

2010. febr. 6. 10:09
 2/9 anonim válasza:

L/15?:O ezekszerint lány játékos :) weeee

amúgy tényleg sokkal jobb, meg minden. én még törtes vagyok de nyáron steam *-*

13/L

2010. márc. 22. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:

igenigen :D

majd ha meglesz az acc-od akkor írj egy privátot, küldd el benne a steam neved és majd felveszlek:D

első voltam :P

2010. márc. 22. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Épp ez az hogy a nonosnak jobban adja mint a steamesnek. Ha eredeti vagy akkor emberszámba vesznek. Ennyi
2010. ápr. 28. 16:01
 5/9 anonim válasza:
Ha nincs steamed, mindenhonnan kineznek, warokra nem nagyon mehetsz(magasabb szinten). Plusz meg folyton cheatereznek. (persze ha jol jatszol ) ^^,
2010. jún. 29. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:
LOL, cube girls =D igaz hogy nem olyan olcsó de megéri meg venni, mert nem kell szívnod a törtes meg nem törtes szerverekkel. Csajok is itt kockulnak ahogy látom xD
2010. júl. 22. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:

én már nem :(

első vok :D

2010. júl. 22. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
18:27-es vok =D miért nem? ha szabad kérdeznem =D
2010. júl. 28. 22:59
 9/9 anonim válasza:
Már fölösleges megvenni a Steam-et, mert már van PacSteam. Ha érdekel írj PM-ben.
2011. febr. 26. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!