Ez a CD elindul, a másik meg nem? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Az a probléma merült fel, hogy van a CD meghajtóm... az elindítja a Medal of Honor Allied Assaultot meg a kiegészítőit, de a Medal of Honor Airbornet példul már nem játssza le. Pedig együtt vettem mindet, mivel én a Medal of Honor 10 Anniversaryt vettem meg.2015. jan. 8. 18:07
1/4 T/Z válasza:
Nem lehet, h az Airborn CD sérült/hibás?
2/4 A kérdező kommentje:
őőő, kicsit karcolt. De az használat miatt nem lehet?
2015. jan. 8. 18:29
3/4 T/Z válasza:
Hát a karc az pont az, amitől óvni kell a lemezeket, mert ha karcos, akkor az olvasó képes nem beolvasni, és kuka lesz a lemez.
Használattól nem lesz karcos, az olvasó fizikailag nem csinál semmit a lemezzel (a forgatáson kívül).
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehetett karcos, mivel miután nem játszottam vele, azonnal ment vissza a CD tartóba
2015. jan. 8. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!