Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi kell ahhoz, hogy megtudjak...

Mi kell ahhoz, hogy megtudjak nyitni egy UIF kiterjesztésű fájlt?

Figyelt kérdés
Hello! Letöltöttem 1 játékot, és egy UIF kiterjesztésű fájl van csak a mappájában. Fogalmam sincs, mi ez...Nem tudja valaki, hogyan tehetném használhatóvá a BUsz Szimulátoromat? (ez a játék neve).
2010. febr. 5. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Magic ISO fájlformátum. Azért UIF kiterjesztésű, mert egy jóval tömörebb formátum mint az ISO.
2010. febr. 5. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Kukk ide: [link]
2010. febr. 5. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a magic iso-t, de kért valamilyen regisztrációs kódot és nevet. Mivel ez nem volt, rámentem, hogy try it. Tök jól is ment minden, szépen elkezdtem telepíteni a játékot, de az utsó műveletnél ezt írja ki:the bla-bla-bla file could not be located in bla-bla bla, please insert the correct disc, or select another folder. Remélem érthető voltam..:)

Most mit tegyek???

2010. febr. 5. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez sajnos gyakori hiba, mikor hibásan mountol, ismételd meg a folyamatot és menni fog! Ha nagyon rendetlenkedik, a magic iso programban vissza tudod konvertálni az UIF fált iso-ba, de ha megcsinálod, bizonyosodj meg róla hogy működik az iso mielőtt törlöd az UIF fájlt!
2010. febr. 6. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!