Van ilyen program?
Itt fel van sorolva egy pár:
Nekem úgy tűnik, hogy ezek kotta írást támogató programok. A kottát az ember írja nem a program.
A kérdező szerintem olyasmit keres, ami felismeri a zenét, abban a hangokat és önállóan megírja a zene kottáját. :-)
Ha a zongoradarabban csak egy hangszer egy szólamban hallható, akkor TALÁN van rá esély, hogy átkonvertáld MIDI formátumba.
Ilyen programok például:
majd a kapott MIDI formátumot kottára lehet alakítani az előbb közölt programokkal - vagy például ezzel:
De biztosabb dolog a zongoradarab nevére rákeresni - a kottája csak megvan valahol.
"nem hittem volna hogy ilyenek is feljárkálnak gyakori kérdésekre."
Ilyen a hit. A kérdésedben is benne volt rendesen :-)
Az ilyesmihez hangfelismerő szoftver kell. A feladat nem lehetetlen de nehéz ezért nem biztos hogy 100%-os lesz az eredmény. Kb. mint a karakterfelismerés. Sok múlik az alapanyagon.
A kérdés kicsit olyan mint az hogy "van-e olyan program amivel megnézetek egy filmet az meg leírja a tartalmát?".
Erről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!