World of tanksban nem rég vettem meg egy tier 6-os t21 könnyű tankot. De Mindig nagy tankokhoz rak be. Mit tegyek? LEJJEBB!
Figyelt kérdés
Szóval, 10 csatából eddig mind a 10-be tier 8 tier 9-es tankokhoz rakott be, de engem idegesít, nem birok xp-t szerezni, soha nincs rendes csata, senkit se birok lelőni, tudom felfedező tank, de mire jó ilyenkor, hogyha oda megyünk és egyből agyonlőnek. Max 3-4 tankot derítettem fel. De hát az mi. Szóval a kérdésem, hogy ez valahogy megoldható hogy ne nagy tankokhoz rakjon be, vagy ha újítom a cuccokat rajta akkor más lesz? És miket újítsak rajta legelsőnek fel? Lövőcső? Motor? Mit? Előre köszönöm a válaszokat! :D2015. jan. 7. 19:50
1/5 anonim válasza:
nem tehetsz semmit, a Wargaming meg magasrol tesz ra a felderitokre
jatsz hatekonyabb felderitokent, az ujjitasok nem fognak valtoztatni a besorolasodon, radio es motor fontos a felderitonek
2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam... Na mindegy, megy a zöld :D De azért már kezdek bele jönni :)
2015. jan. 8. 19:14
3/5 anonim válasza:
Kicsit nehéz lesz kifejleszteni t71-et
4/5 anonim válasza:
Figyi!én veszek 2500 aranyat átváltom szabad xp-be és az 68500szabad xp ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Én is csináltam, csak az úgye pénz :/
2015. jan. 22. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!