Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért van ez a Steam Fortress...

Mért van ez a Steam Fortress 2-nél?

Figyelt kérdés
Véget ért egy menet, menne tovább a következő pályára/mapra és engem valamiért nem enged be, nem enged játszani? Írja mivel váltsak ugye csapatot de nem enged be? Nem férek be vmi?:D Mert a többieket látom ilyen halál módban vagy mi de csatlakozni nem tudok.
2015. jan. 6. 20:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem mindig, ritkán fordul elő, de idegesít hogy mér van ez?
2015. jan. 6. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
mi az a "steam fortress 2?"
2015. jan. 7. 00:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi team fortress csak a steam-el volt dolgom és valszeg ezért írtam az be véletlen... de ha már ilyen ügyike voltál hogy válaszolsz akkor segíthettél volna! balfsz
2015. jan. 7. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
rendben, sok sikert.
2015. jan. 7. 13:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Nincs gond, mint említettem 30 meccsből 2 ha ilyen. Csak érdeklődtem mért lehet... De csak egy nyomira bukkantam. ez vagy te
2015. jan. 7. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Nyomi... jaj ne be égtem.

na mindegy tovabbi jo szitkolozást bisztos sok sikered lesz, barhol.

2015. jan. 7. 15:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Főleg neked, aki veszi valamire a fáradságot, de semmitérő a munkádat. Valószínű a munkádat is így végzed. Most azért mert ember vagyok, és félreírok valamit akkor ha már okoskodsz utána adj egy választ, ha noob vagy és nem tudod akkor psszt! anyuci, apuci ezt nem ugatta el anno?
2015. jan. 7. 15:59
 8/10 A kérdező kommentje:
a munkálya* BOTS ELNÉZÉST BOTS.
2015. jan. 7. 16:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem az írasod hablagyoló és érthetetlen. Munkamiat remekül végzem köszönöm. És nem voltam arrogáns mindössze 1 kerdes volt amire demoralizaló veleményt füztel.
2015. jan. 7. 16:58
 10/10 anonim válasza:

Úristen! a válaszoló egy szóval sem mondta hogy baj hogy félre írtad, csak figyelmeztetett, de ettől még nem kell sértegetni.

na mindegy... hogyérted hogy nem enged? Nem enged csapatba vagy rámenni a continue-ra?

2015. jan. 10. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!