Kovács Gabcsiii kérdése:
Mit tegyek olyankor, ha letelepítettem egy játékot, név szerint a pokoli szomszédok nevű játékot, és nem akarja a laptopom sehogy sem elindítani? Mi kellhet még hozzá?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 18:28
2/3 anonim válasza:
A letelepedés valami nagyon mást jelent. Egyébként kevés az infó. Eredeti a játék? A driverek rendben vannak? Más indul, csak ez nem? Milyen az operációs rendszer?
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy első kommentelő,írni is akartam,hogy felesleges válaszok kíméljenek..értsd úgy ahogyan szeretnéd,de nekem most nem csipkelődésre van szükségem..második kommentelő valószínű,hogy újra kell telepíteni a gépet :) köszönöm válaszod :)
2015. jan. 5. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!