Melyik a legjobb 3D BD lejátszó szoftver Win 8.1 alá?
Eloszlatnék minden kételyt, eredeti 3D blu-ray lemezeket szeretnék lejátszani arra alkalmas készülékemmel és lemezmeghajtómmal. Kipróbáltam a WinDvd és PowerDvd programok próbaverzióit, de nem tudtam működésre bírni a 3D-t,csak a PowerDvd korábbi verziójával. Nem mer em az újat megvenni emiatt, az akciós ára ellenére sem.
Az említett korábbi, 13-as verzióval azonnal érzékeli a 3D jelet a tv bármely lemezzel, az újjal nem. A WinDvd szerint pedig nincs alkalmas megjelenítőm, a lemezt sem indítja el.
Van-e valami működő ingyenes vagy olcsóbb alternatíva ezen lemezek lejátszására a gépemen? Mindenképp kipróbálható kellene, mielőtt fizetnék bármiért is. A 13-as is csak próbaverziós, nem érdekel kalóz megoldás.
Köszi előre is!
Ezt kipróbálhatod esetleg (ingyenes):
Köszönöm a válaszokat!
A rendeszerem teljesen jó állapotban van, és hardveresen is kiváló a 3d lemezekhez. Nem vettem volna meg az évek alatt ennyit, ha tudnám, hogy nem képes rá. Egyszerűen csak megbízható, de nem túl drága szoftverre lenne szükségem.
A potplayer sajnos látványosan beállt, ahogy próbálkoztam vele. Kezdek valóban arra gyanakodni, hogy a 8.1 kavart össze mindent. Nem túl régen került fel a gépre. Szeretnék megoldást találni a dologra, ami eddig korábbi win verzióval tökéletesen ment, viszont semmiért nem szeretnék ilyen programért sokat kiadni. Legyen a nem sok kb 10 rugó. Ez abban a megvilágításban igen bőkezű, hogy a sokan hogy állnak az ilyesmihez kis hazánkban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!